RSS

Sreća koja ostaje – nagradna igra

06 Jun

Nekoć davno obećao sam ovu knjigu Bert Hellingera: Sreća koja ostaje – kako do uspješnih odnosa, staviti na nagradnu igru. Vrijeme je prolazilo, tu i tamo bi je ugledao, ali nikako nakaniti se održati obećanje.

Možda nije bilo pravo vrijeme, možda je lijenost a možda su u šumi.

Uglavnom, što je bilo- bilo je, evo nas u sada.

Knjiga govori o obiteljskim konstelacijama, o kojima nemam osobna iskustva već samo informacije  od  drugih osoba koje su se time bavile ili iskusile. Pojednostavljeno, a možda i netočno, problemi se rješavaju tako da se osobi kojoj se pomaže pridružuju osobe koje nemaju pojma o problemu, niti stanju stvari, ali preuzimaju uloge prijatelja/rodbine/neprijatelj osobe koja ima problem. I nekim čudom, osobe same preuzimaju njihova ponašanja, gdje uz ulogu fascilitatora se razrješavaju nesuglasice, otpušta zaglavljena energija, koja često rezultira time da uistinu pravi problemi nestanu.

Ako vam se dopada ova knjiga, imate ili nemate iskustva s konstelacijma,  želite ju pokloniti nekome, možda dalje preprodati ili staviti na zid kao ukras – javite se.

Do 9. lipnja, 23:59 pošaljite na ognjen.livada@gmail.com zanimljivi razlog zašto bi baš vama trebala ta knjiga i neka bolji pobjedi.

Živjeli!

 
Leave a comment

Posted by on June 6, 2018 in nagradna igra

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: